Skip links

Apple iPhone 12 mini los toestel

Supersnel 5G

Met de Apple iPhone 12 mini ben jij klaar voor de toekomst. Ervaar een compleet nieuwe manier van internetten het 5G-netwerk. Download binnen enkele seconde jouw favoriete series en bezoek websites zonder enige vertraging.

Ceramic Shield

Ceramic Shield is het sterkere werk. Om de iPhone 12 mini nog beter te beschermen heeft Apple een uniek materiaal ontwikkeld. Om Ceramic Shield te ontwikkelen voegt Apple glas samen met nanokeramische kristallen die harder zijn dan metaal. Het materiaal wordt nu voor het eerst in een smartphone gebruikt, en het is harder dan het glas van welke smartphone dan ook.

A14 Bionic chip

De A14 Bionic chip is de snelste chip in een smartphone ooit gemaakt. Deze chip kan biljoenen bewerking uitvoeren in de Neural Engine. Deze chip kan zelfs video opnemen in Dolby Vision iets wat een professionele camera niet kan. Verder werkt de chip superefficient, zodat je batterij extra lang meegaat!

Super Retina XDR-display

Een enorme pixeldichtheid en de kleuren spatten van het scherm af! Het OLED-display van de iPhone 12 mini is het beste display dat Apple ooit gemaakt heeft en het loopt helemaal van rand tot rand.

Dual Camerasysteem

De nachtmodus is beschikbaar op de groothoek- en ultragroothoekcamera’s! Je kunt op elk moment van de dag – of nacht- perfecte foto’s en video’s maken. Je kunt 4K HDR-vidoe’s opnemen in Dolby Vision. Een selfie maken? Dit kan nu ook in de nacht. En met de portretmodus heb je altijd een prachtig gezicht!

MagSafe

MagSafe is een nieuwe magnetische laadmethode. De magneten in de iPhone 12 mini zitten zorgen dat de draadloze magsafe oplader altijd op de juiste plek zit. Dit zorgt voor de meest efficiënte stroomoverdracht.

De waardering van www.coolmobile.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 140 reviews.