Skip links

Apple iPhone 12 Pro los toestel

Apple iPhone 12 Pro los toestel

De Apple iPhone 12 Pro los toestel kopen? Bestel hem vandaag bij CoolMobile en je hebt hem morgen in huis! Gratis levering in Nederland & België!

De Apple iPhone 12 Pro los toestel is het luxe model uit de nieuwste iPhone 12-serie! Met dit toestel haal je alles in huis wat je nodig hebt. De iPhone 12 Pro heeft een waanzinnig triple camerasysteem waarmee je fotografeert als een echte fotograaf. Verder is het toestel compatible met het razendsnelle 5G-netwerk en beschikt het over een super scherp 6.1-inch OLED-display waar de kleuren van het scherm afspatten!

Bestel de iPhone 12 Pro in de kleur Grafiet, Zilver, Goud of de populaire nieuwe kleur: Ocean Blue

iPhone 12 Pro ocean blue

Ocean Blue

iPhone 12 Pro grafiet

Grafiet

iPhone 12 Pro zilver

Zilver

iPhone 12 Pro goud

Goud

Supersnel 5G

Met de iPhone 12 Pro los toestel ben jij klaar voor de toekomst. Ervaar een compleet nieuwe manier van internetten het 5G-netwerk. Download binnen enkele seconde jouw favoriete series en bezoek websites zonder enige vertraging.

Triple-camerasysteem

De iPhone 12 Pro heeft net als zijn voorganger drie 12 megapixel camera-lenzen op de achterkant. Het gaat om een normale camera, een groothoeklens voor extra brede beelden en een telelens om in te zoomen. De nachtmodus is sterk verbeterd zodat je ook bij gebrek aan daglicht mooie foto’s maakt. 

LiDAR scanner

Dit jaar voegt Apple een LiDAR scanner toe aan het camerasysteem. Deze sensor zorgt ervoor dat diepte nauwkeuriger kan worden ingeschat en de kwaliteit van de portretmodus en augmented reality apps sterk verbeteren.

Processor

eze iPhone wordt aangedreven door de nieuwste A14-Bionic chip. Deze processor is uiteraard nog krachtiger en zuiniger dan zijn voorganger.

Software iOS 14

Het nieuwe softwaresysteem van Apple: IOS14. Er zijn in deze versie van de software van Apple een flink aantal aanpassingen geweest. Een opvallende verandering is het toevoegen van widgets aan het homescreen. Ook hebben veel standaard Apps een ander uiterlijk gekregen. IOS 14 is het gebruikersvriendelijkste platform voor smartphones waarvan jij zeker gaat genieten!

De waardering van www.coolmobile.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 134 reviews.