Skip links

Samsung Galaxy A-serie

Samsung Galaxy A-serie

De Samsung Galaxy A-serie is speciaal ontwikkelt om innovatie voor iedereen toegankelijk te maken. In deze serie vind je middenklasse en budgettoestellen. De stijlvolle designs, de innovatieve functies en de scherpe prijzen van deze smartphones maakt de serie zeer populair.  

Een smartphone uit de Galaxy A-serie heeft alles wat je nodig hebt voor een betaalbare prijs!

Kies hieronder een toestel die bij jou past. Of bekijk het gehele aanbod van Samsung in de webshop.

Samsung hanteert een eenvoudige namenstrategie bij de serie van de Galaxy-A smartphones.  De serie bestaat uit de Galaxy A10, A20,A30, A40, A50, A70, A80 en A90. Hoe hoger het nummer achter de A hoe beter en duurder de smartphone wordt. Hierbij worden zowel de rekenkracht, behuizing en camera van de toestellen steeds een beetje beter. 

In het jaar 2020 krijgt iedere smartphone er een nummer bij. 

De smartphones uit deze serie van Samsung zijn goed en kwalitatief  voor een lage prijs. Je krijgt veel voor weinig. 

De toegankelijkheid van de Galaxy A-serie van Samsung maakt de toestellen zeer populair. Uit verschillende statistieken blijkt dat de Galaxy-A smartphones van Samsung in Nederland goed verkopen. De Samsung smartphones uit deze serie worden wereldwijd het meeste verkocht. 

Wil jij weten wat de verschillen zijn tussen de Samsung telefoons uit deze serie? Lees dan de blog over de Galaxy A modellen uit 2020 en vergelijk alle toestellen.

De waardering van www.coolmobile.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 138 reviews.