Skip links

Refurbished producten

Renewd smartphones

Wil je een refurbished toestel kopen? Bij CoolMobile vind je een groot aanbod aan refurbished iPhones! Al onze refurbished toestellen zijn van Renewd en bezitten het premium refurbished keurmerk. Alle apparaten bevatten originele onderdelen en zijn grondig gecontroleerd.  Zo heb je een toestel met uitstekende kwaliteit, bespaar je kosten & draag je bij aan een beter milieu!

Bekijk het aanbod

Premium refurbished keurmerk

Volledig gereviseerd

Originele Apple of Samsung onderdelen

Twee jaar garantie

Refurbished toestel kopen?

Refurbished smartphone kopen? Dan zit je bij CoolMobile goed! Wij hebben een groot aanbod aan refurbished toestellen van het label Renewd. Refurbished smartphones van Renewd zijn gereviseerd tot de hoogste standaarden, zodat ze weer zo goed als nieuw zijn. Dit betekent dat jouw smartphone volledig bestaat uit 100% originele onderdelen van Apple of Samsung en op ruim 83 punten is gecontroleerd. Je ervaart alle gemakken van een nieuwe telefoon, maar dan voor een betere prijs!

Renewd refurbished

Renewd is een Nederlands refurbished merkt dat uitsluitend de beste kwaliteit refurbished producten op de markt brengt. Alle producten zijn voorzien van het premium refurbished keurmerk. Alle toestellen bevatten volledig Originele Onderdelen. Geen gedoe met neponderdelen, onderdelen van derden en waarschuwingen op je apparaat. Ook worden alle producten in duurzame verpakkingen geleverd. 

Nog meer weten over refurbished smartphones? Lees deze blog. 

Kwaliteitscontrole Renewd

De waardering van www.coolmobile.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 134 reviews.