Skip links

Samsung Galaxy S-serie

Samsung Galaxy S-serie

De Samsung Galaxy S-serie bestaat uit de allerbeste smartphone modellen van Samsung. De toestellen zijn voorzien van de beste camerasystemen, supersnelle hardware en prachtige schermen. De smartphones zijn gemaakt van metaal en zijn water-stofdicht. Alle designs van de modellen zijn tot in de puntjes uitgewerkt en zien er stijlvol uit.
Wil jij het beste van het beste? Dan is een smartphone uit deze top-serie van Samsung iets voor jou!
Kies hieronder een model uit de Samsung Galaxy S-serie die bij jou past.

Lang konden fabrikanten niet tippen aan het niveau van Apple, tot in het jaar 2010 wanneer Samsung voor het eerst de Galaxy S presenteert. Een Android-telefoon die ongeveer hetzelfde is ontworpen als de iPhone. Samsung heeft alleen een groter scherm en een ander besturingssysteem dan Apple. Door het grote scherm was dit de eerste gebruiksvriendelijke Android-telefoon. Mede dankzij deze Galaxy serie is Samsung wereldwijd nu de meest populaire smartphonefabrikant. Naast de vlaggenschepen uit Galaxy S-serie heeft Samsung ook de mogelijkheid voor een lagere prijsklasse: de Galaxy A-serie. 

De toestellen van Samsung bieden altijd de beste innovaties en specificaties. De toestellen staan bekend om hun scherm en om de goede cameraspecificaties. Wil je het beste van het beste dan zit je hier goed. Zo is de Galaxy S20 Ultra ook het paradepaardje met de 108 megapixel-camera en periscopische zoomlens. Verder investeert Samsung nu ook in de software. De Galaxy S20 wordt geleverd met Android 10, met daar overheen de vernieuwde OneUi 2.0 schil. Een extra software die zorgt voor minder afleidingen, zodat je gefocust kan blijven op wat je nog moet doen. Het uiterlijk van OneUi is anders dan stock-Android en is overzichtelijk en soepel.

Daarnaast krijg je bij de high-end toestellen uit de Galaxy S-serie van Samsung elke maand een beveiligingsupdate, zodat je beschermd blijft tegen kwetsbaarheden in het mobiele besturingssysteem. Dit zorgt dat je smartphone altijd up-to-date is zonder dat je zelf moeite hoeft te doen.

De waardering van www.coolmobile.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 138 reviews.