HIER ZITTEN WE

ONZE COOLE WERKPLEK

Delftse Poort
Weena 505
3013AL Rotterdam
info@coolmobile.nl
(085) 30 37 123 (ma-vrij 8:00-17:00)

KvK: 60385898
BTW: NL853887731B01

BESTELINFORMATIE

VEELGESTELDE VRAGEN

Hebben jullie acties voor merk X of model Y?

Acties van fabrikanten gelden niet bij alle winkels. Als er een actie is die wel bij CoolMobile geldt wordt dit gecommuniceerd via de actiepagina, de nieuwsbrief of onze social media kanalen.

Hoe krijg ik mijn factuur?

Zodra je order is afgehandeld wordt er automatisch een factuur aangemaakt en naar je gemaild. Ben je de factuur kwijt of heb je een kopie nodig? Geen probleem, je kunt deze eenvoudig opnieuw downloaden via je account.

Hoe kan ik zien waar mijn bestelling is?

Elke bestelling die besteld is voor 17:00 uur op werkdagen wordt diezelfde dag meegegeven aan de transporteur. De bijbehorende trackingcode wordt toegevoegd aan de order en staat vermeld op jouw bevestiging of factuur.

Vanwege drukte bij de vervoerders kan het soms zijn dat ze later komen. Bekijk voor de laatste informatie de trackingpagina van de vervoerder.

Hoe kan ik zien of een bepaald model (nog) binnenkomt?

Dagelijks ontvangen we nieuwe voorraad, alhoewel een bepaald toestel soms niet meer terugkomt, komen de meeste met grote regelmaat weer beschikbaar. Houd de productpagina dus in de gaten of laat je emailadres achter om op de hoogte te blijven.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Niet het juiste besteld? Vervelend, maar kan gebeuren. Als een toestel niet naar wens is kunnen consumenten deze binnen 14 dagen terugsturen, mits deze in de originele staat is. Je kunt een toestel bekijken, maar niet activeren. De digitale verzegeling is dan namelijk automatisch verbroken en deze kan dan niet meer verkocht worden.
Let op: je draagt zelf zorg voor de verzendkosten, het is aan te raden het pakket goed verpakt en verzekerd te verzenden. Bewaar de trackingcode goed.

Vragen of twijfel? Neem contact op met de klantenservice.

Contact opnemen

COOL CUSTOMER SERVICE