Skip links

Apple lanceert de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max op 20 september

Apple presenteert met de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max op 20 september de opvolgers van de iPhone XR, XS en XS Max.

De nieuwe modellen hebben vrijwel dezelfde afmetingen, maar krijgen meer camera’s. Het goedkoopste model kost 809 euro.

De iphone 11, 11 Pro en 11 Pro Max op 20 september hebben een primaire camera en telecamera en optische beeldstabilisatie. Voor de primaire camera belooft Apple verbeterde autofocus, omdat de hele sensor focuspixels bevat. Zowel de primaire camera als de groothoekcamera kan 4k-video opnemen met 60fps. Ook geeft Apple de frontcamera een upgrade. Die heeft nu een 12-megapixelresolutie. Deze kan filmen in 4k-resolutie met 30fps met groot dynamisch bereik en er is een slowmotionfilmfunctie beschikbaar.

De primaire camera en telecamera hebben optische beeldstabilisatie en voor de primaire camera belooft Apple verbeterde autofocus, omdat de hele sensor focuspixels bevat. Zowel de primaire camera als de groothoekcamera kan 4k-video opnemen met 60fps. Ook geeft Apple de frontcamera een upgrade. Die heeft nu een 12-megapixelresolutie, kan filmen in 4k-resolutie met 30fps met groot dynamisch bereik en er is een slowmotionfilmfunctie beschikbaar.

De iPhone 11 kost vanaf 809 euro in de uitvoering met 64GB flashopslag. Dat is 50 euro minder dan de introductieprijs van de iPhone XR vorig jaar. De vanafprijzen van de Pro-modellen zijn met 1159 en 1259 euro gelijk aan de prijzen van de XS-modellen vorig jaar. (liever een goedkoper toestel? Kijk eens bij onze Apple Deals)

Direct aan de slag dankzij iOS 13

De iPhones van 2019 hebben allemaal iOS 13 aan boord, de eigen door Apple ontwikkelde software. Zo kun je direct aan de slag, waarbij allerlei nieuwigheden zijn toegevoegd. Zo voelt alles nog een stuk sneller aan, maar is er ook een donkere modus aanwezig. Fijn voor de ogen in de avonduren!

Design van glas, draadloos opladen

We zien qua materiaalkeuze een combinatie van glas en metaal, net als bij vorige iPhones. Dat maakt het ook mogelijk om het toestel draadloos op te laden, handig voor bijvoorbeeld het werk. Zo hoef je nooit meer kabels mee te slepen, maar leg je het toestel gewoon op een draadloze oplaadmat wanneer je wilt.

Bron: Tweakers

Deel dit bericht
De waardering van www.coolmobile.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 140 reviews.