Skip links

Apple of Samsung?

Apple of Samsung? Twee merken die op veel vlakken van elkaar verschillen. CoolMobile heeft deze verschillen voor je op een rijtje gezet:

Besturingssystemen: iOS vs. Android

Het voordeel van iOS is dat dit besturingssysteem erg eenvoudig is en dus prettig werkt in gebruik. Android werkt daarentegen weer wat lastiger, maar heeft wel aanpassingsmogelijkheden. Hierdoor kun je de besturing dus naar eigen smaak inrichten. Gewenning heeft daarbij wel wat meer tijd nodig. Beide systemen zorgen in ieder geval voor een prettige gebruikerservaring.

Prijs

Over het algemeen is Apple duurder dan Samsung. Dit komt voornamelijk vanwege de hoge kwaliteit die zij aanbieden. Samsung beschikt over een aanbod van meer modellen. Deze modellen verschillen in kwaliteit en dus ook in prijs. Ben je op zoek naar een goedkope telefoon? Dan biedt Samsung jou genoeg keuze! Echter zijn de premium modellen van Samsung gelijkwaardig aan de kwaliteit van de Apple iPhone.

Opslag & Geheugen

Beide merken beschikken over toestellen met verschillende geheugengroottes. Het is belangrijk om je geheugen bij je volgende toestel uit te breiden aangezien bestanden tegenwoordig steeds zwaarder worden en dus om meer opslag vragen. Bij Samsung kan je tussentijds geheugen aanvullen in de vorm van een geheugenkaart die in het toestel wordt geplaatst. Bij een iPhone kan dit niet. Zij bieden extra geheugen met de service iCloud. Je koopt hierbij geheugen dat in de cloud wordt bewaard. Dit kan je al doen voor een laag bedrag.

Designverschillen

De prijs bepaalt het uiterlijk van jouw telefoon.

Wat voornamelijk opvalt is dat Apple niet bezuinigt op het uiterlijk van de telefoon. Elk toestel heeft een aantrekkelijke uitstraling. Deze worden ook gemaakt van de beste materialen; premium glaswerk met metaal. Ditzelfde gebeurt bij de duurdere modellen van Samsung. Ga je toch liever voor een goedkoper model? Dan vind je dit vaak terug in de vorm van bijvoorbeeld een plastic behuizing.

Welke telefoon gebruik jij het liefst? Laat het ons weten!

Ben je benieuwd naar het aanbod van CoolMobile? Bekijk het op onze website! 😎

 

Deel dit bericht
De waardering van www.coolmobile.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 123 reviews.