Refurbished

Gebruikte Apple Watch

Gebruikte Apple Watch

Op zoek naar een gebruikte Apple Watch?

Ben je op zoek naar een gebruikte Apple Watch die nog in goede staat is? Bij CoolMobile kun je terecht! Wij verkopen Renewd Apple Watches van de hoogste kwaliteit, zodat jij kunt genieten van alle functies en voordelen van dit geweldige slimme horloge zonder een fortuin uit te geven.
De Apple Watch is meer dan alleen een stijlvolle accessoire – het is een krachtig gezondheidsinstrument waarmee je je fitnessvorderingen kunt bijhouden, je vitale functies kunt controleren en zelfs inzicht kunt krijgen in je slaappatronen. En met een batterijduur van 18 uur kun je hem de hele dag dragen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over opladen.

Als je op zoek bent naar een smartwatch die alles kan en goed synchroniseert met je iPhone, dan is de Renewd Apple Watch de perfecte keuze!

Renewd Apple Watch Serie 3 - 38mm goud/roze
SAMSUNG

Renewd Apple Watch Serie 3

Renewd Apple Watch Serie 4 - 44mm grijs/zwart
SAMSUNG

Renewd Apple Watch Serie 4

Renewd Apple Watch Serie 5 - 44mm zilver/wit
SAMSUNG

Renewd Apple Watch Serie 5

Renewd Apple Watch Serie 6 - 44mm rood
SAMSUNG

Renewd Apple Watch Serie 6

Waarom zou je een gebruikte Apple Watch kopen?

Als je op zoek bent naar een duurzame alternatief voor een nieuwe Apple Watch, overweeg dan eens een gebruikt exemplaar te kopen. Doe je dit, dan help je namelijk mee aan het beperken van de grote ecologische voetafdruk die smartphones en smartwatches achterlaten.

Apple Watch-modellen worden steeds duurzamer, maar ze hebben nog steeds een hoop grondstoffen en energie nodig om te maken. En hoewel Apple verscheidene recyclingprogramma’s heeft opgezet, is het kopen van een gebruikte Watch een veel duurzamere optie. Bovendien bespaar je hiermee ook geld.

Er is altijd wel een model dat bij je past. Neem bijvoorbeeld aan dat je graag hardloopt; in dat geval is de Apple Watch Series 5 misschien wel iets voor jou. Deze Watch is voorzien van functies die speciaal ontwikkeld zijn voor sporters, zoals ingebouwde GPS en waterbestendigheid tot 50 meter. Op die manier weet je zeker dat je jouw Watch ook tijdens het sporten veilig kunt dragen.

Waar kan ik een gebruikte Apple Watch kopen?

CoolMobile is de beste plek om een gebruikte Apple Watch te kopen. CoolMobile biedt een breed scala aan Renewd Apple Watches, van verschillende generaties en met verschillende opties.

Elk Renewd Watch heeft een streng inspectieproces ondergaan door gecertificeerde Apple specialisten. Bij een eventuele vervanging van onderdelen worden alleen originele onderdelen en originele software van de fabrikant gebruikt om ervoor te zorgen dat je horloge in perfecte staat is, zonder kans op defecten. Bovendien wordt elk horloge geleverd met zijn eigen duurzame verpakking en kan het worden bijgewerkt naar de nieuwste watchOS-versie.

Hoe herken ik een betrouwbare verkoper van gebruikte Apple Watches?

Koop je een gebruikt watch via Marktplaats of Ebay dan weet je nooit zeker of de kwaliteit goed is en of er neppe onderdelen zijn gebruikt. Ook worden deze niet gronding schoongemaakt.

Renewd is een officiële reseller van gebruikte Apple Watches. Renewd is opgericht in 2016 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de markt voor gebruikte Apple Watches. Renewd biedt twee jaar garantie op alle producten.

CoolMobile verkoopt alleen producten die door Renewd zijn geïnspecteerd en getest. Dus je kunt ervan op aan dat CoolMobile een betrouwbare verkoper is van gebruikte Apple Watches.

Welke voordelen heb ik als ik een gebruikte Apple Watch koop?

Als je van plan bent om een ​​Apple Watch te kopen, maar niet zeker weet of je liever een nieuw of gebruikt model wilt, overweeg dan de voordelen van het kopen van een tweedehands Apple Watch.

Ten eerste, als je een gebruikte Apple Watch koopt, bespaar je geld. Tweedehands modellen zijn meestal veel goedkoper dan hun nieuwere tegenhangers, dus als je op zoek bent naar een manier om wat geld te besparen, is dit een goede optie.

Ten tweede, als je een gebruikte Apple Watch koopt, weet je dat het apparaat al goed werkt en dat alle kritische bugs zijn opgelost. Dit is belangrijk omdat nieuwe productlanceringen vaak gepaard gaan met bugs en andere problemen, die pas na verloop van tijd worden opgelost. Bij het kiezen van een tweedehands apparaat weet je dat alle problemen zijn opgelost en dat het apparaat soepel zal werken.

Tot slot, door een gebruikte Apple Watch te kopen in plaats van een nieuwe, doe je iets voor het milieu. De recycling van elektronische apparaten helpt onze planeet door het verminderen van de hoeveelheid e waste die in landfills terechtkomt. Als je dus een duurzame optie wilt die goed is voor het milieu, overweeg dan om tweedehands te kopen.

Moet ik een nieuw bandje kopen voor de Renewd Watch?

Nee, dat hoeft niet.

Iedere Renewd Apple Watch wordt geleverd met een nieuw bandje dat langer mee gaat. Het originele bandje van de Apple Watch staat erom bekend snel te slijten en vies te worden. Daarom heeft Renewd besloten ze niet te recyclen. Hierdoor gaan je horloge en het nieuwe bandje langer mee. Ook weet je zeker dat het meegeleverde bandje 100% schoon en dus hygiënisch is.

Waarom je voor Renewd moet kiezen en niet voor tweedehands

Simpel: omdat Renewd beter is dan tweedehands. Tweedehands is goedkoop, maar je weet nooit wat je precies krijgt. Is de batterij nog goed? Hoe lang gaat het horloge mee? Hoe schoon is het toestel?

Bij Renewd weten ze precies wat er in jouw toestel zit, want de Apple Watch wordt grondig gecontroleerd. Alle onderdelen die niet meer goed werken worden vervangen door originele Apple onderdelen en het horloge wordt helemaal schoongemaakt. Zo weet je zeker dat je een watch in perfecte conditie krijgt waar je nog erg lang plezier van zult hebben. Bovendien help je ook nog eens mee aan het reduceren van afval. Gebruikte producten kunnen uiteraard minimale gebruikssporen bevatten.

Ook krijg je 2 jaar retour garantieservice op alle Renewd toestellen en kun je gebruik maken van de gratis return service. Het horloge wordt bij je thuis opgehaald en terug gebracht. Uitstekende service dus.

Renewd: beter voor jou, beter voor je portemonnee én beter voor het milieu.

Renewd Apple Watch Serie 4 - 44mm goud/roze
Renewd Apple Watch Serie 6 - 44mm zilver/wit
Renewd Apple Watch Serie 4 - 44mm grijs/zwart