Refurbished

Tweedehands smartphone kopen

Tweedehands smartphone kopen

Tweedehands Smartphone

Ben je op zoek naar een tweedehands smartphone die nog steeds geweldig werkt, maar er ook nog optimaal uit ziet?

Overweeg dan de aanschaf van een Renewd smartphone.

Tweedehands smartphone kopen

Waarom een gebruikte smartphone kopen?

Gebruikte smartphones zijn een geweldige manier om geld te besparen, en in de huidige economie is elke Euro die je kunt besparen mooi meegenomen. Maar naast het financiële plaatje, maak je met het kopen van een tweedehands smartphone ook een duurzame keuze.

Gegarandeerde kwaliteit

Als je bij CoolMobile een gebruikte iPhone koop, koop je een Renewd toestel.

De toestellen van Renewd zijn van de hoogste kwaliteit en functioneren technisch perfect.

Alle gebruikte iPhones hebben 100% originele onderdelen en voldoen aan de strenge normen van de fabrikant. Van binnen en van buiten hebben ze nog steeds de beste kwaliteit.

En om te zorgen dat jij zolang mogelijk met je tweedehands mobiel doet, krijg je standaard een garantie van 2 jaar. 

Duurzame keuze

Ben je op zoek naar een tweedehands toestel? Dan ben je automatisch duurzaam bezig.

Want door deze keuze, zorg je er voor dat er geen nieuwe materialen worden gebruikt voor de productie van een nieuw toestel. En dit voorkom weer uitstoot van vele kilo’s aan CO2.

Bovendien wordt jouw nieuwe smartphone geleverd in een duurzame verpakking. Geen vage hergebruikte dozen, zoals je dat kent als je via de bekende marktplaatsen een toestel koopt.
De verpakking van elk Renewd toestel is gemaakt van verantwoorde materialen. Het karton en papier dat is gebruikt is FSC gecertificeerd. Daarnaast is het kleine beetje plastic dat gebruikt is om je Renewd iPhone op zijn plek te houden, volledig gerecycled.

En om de wereld nog een beetje mooier te maken; voor elk verkocht Renewd iPhone, wordt een donatie gedaan aan een herbebossingsproject van WeForest in Ethiopië.

Op zoek naar duurzame tips voor je smartphone? Lees dit in ons andere artikel.

Kostenbesparend

Het kopen van een vernieuwde smartphone is kostenbesparend.
Voorheen werden de telefoons ‘gratis’ geleverd bij het afsluiten van een tweejarig abonnement. Tegenwoordig betaal je de volledige verkoopprijs, maar wel op krediet. Neem je dus een abonnement met een smartphone, dan wordt je geregistreerd bij het BKR. Want je sluit niet alleen een abonnement af voor het bellen en internetten, maar je sluit ook een lening af voor het afbetalen van je telefoon. Dit kan dus een nadelig effect hebben als je bijvoorbeeld een lening af wilt gaan sluiten voor het kopen van een auto.

Ben jij niet in de gelegenheid om een losse iPhone zonder abonnement in 1  keer te betalen, maar wil je wel een smartphone die maximale mogelijkheden biedt en een fantastische camera heeft? Dan is een Renewd iPhone een veilige keus. Bovendien kun je deze ook nog in 3 termijnen betalen bij CoolMobile.

Wil je een tweedehands iPad kopen?

Ook een tweedehands iPad kun je vernieuwd kopen. Deze refurbished iPads doorlopen volledig hetzelfde proces als bij de iPhones.  Dus streng getest en gecertificeerd, zodat ze net zo goed zijn als nieuwe iPads.

Tweedehands smartphone kopen? Koop Renewd

Door een vernieuwd toestel te kopen, steun je de circulaire economie, verminder je de hoeveelheid elektronisch afval en bespaar je geld.
Bovendien worden alle door ons aangeboden vernieuwde smartphones streng getest en gecertificeerd, zodat ze net zo goed zijn als nieuwe. Dus waarom niet een refurbished iPhone een kans geven? Het is een win-win voor zowel jouw portemonnee als de planeet.

Renewd-Apple-iPhone-11-Pro-Max-256GB

Renewd iPhone 11 Max

Renewd Apple iPhone 12 – 64GB blauw

Renewd iPhone 12

Renewd Apple iPhone 8 – 64GB goud

Renewd iPhone 8

Renewd

Renewd

Renewd Apple Watch Serie 6 - 44mm zilver/wit

Renewd Watches

Renewd Apple iPhone 11 – 64GB geel

Renewd iPhone 11 geel