Cool Circular

BYE REFURBISHED,
HI RENEWD

Renewd smartphones en tablets

Wil je een refurbished toestel kopen? Bij CoolMobile vind je een groot aanbod aan refurbished iPhones! Al onze refurbished toestellen zijn van Renewd en bezitten het premium refurbished keurmerk. Alle apparaten bevatten originele onderdelen en zijn grondig gecontroleerd.  Zo heb je een toestel met uitstekende kwaliteit, bespaar je kosten & draag je bij aan een beter milieu!

Refurbished smartphones worden volledig gecontroleerd, uitgebreid getest en waar nodig gerepareerd.  Je koopt dus een tweedehands smartphone die werkt als nieuw. Het toestel krijgt als het ware een tweede leven, waardoor het de levensduur en de kwaliteit van een nieuwe smartphone bevat. En met een tweedehands product help jij mee aan een groenere planeet!

Renewd is een Nederlands refurbished merkt dat uitsluitend de beste kwaliteit refurbished producten op de markt brengt. Alle producten zijn voorzien van het premium refurbished keurmerk. Dit betekent dat alle toestellen volledige originele onderdelen bevatten. Geen gedoe met namaak onderdelen, onderdelen van derden en waarschuwingen op je apparaat. Het is namelijk van cruciaal belang voor de kwaliteit van je smartphone dat het originele onderdelen bevat. Namaak onderdelen kunnen leiden tot veiligheidsproblemen, onjuiste werking en schade aan te batterij. De Originele Onderdelen zorgen bovendien dat apparaten nog langer meegaan, terwijl ze al bezig zijn met hun tweede leven.

Duurzaamheid

Naast de uitstekende kwaliteit van Renewd staan zij ook voor duurzaamheid. Zo worden bijvoorbeeld alle producten in duurzame verpakkingen geleverd. Ook hebben ze een samenwerking met WeForest. Hierdoor draagt iedere Renewd iPhone die wordt verkocht bij aan herbebossingsprojecten in Ethiopië.

Refurbished smartphone kopen? Dan zit je bij CoolMobile goed! Wij hebben een groot aanbod aan refurbished toestellen van het label Renewd. Refurbished smartphones van Renewd zijn gereviseerd tot de hoogste standaarden, zodat ze weer zo goed als nieuw zijn. Dit betekent dat jouw smartphone volledig bestaat uit 100% originele onderdelen van Apple of Samsung en op ruim 83 punten is gecontroleerd. Je ervaart alle gemakken van een nieuwe telefoon, maar dan voor een betere prijs!

Nog meer weten over refurbished smartphones?  Lees deze blog. 

Kwaliteitscontrole Renewd