Cool Circular

BYE REFURBISHED,
HELLO RENEWD®

Renewd toestellen bij CoolMobile

Renewd ® smartphones en tablets

Wil je een pre-owned toestel kopen? Bij CoolMobile vind je een groot aanbod aan pre-owned iPhones en iPads! Al onze pre-owned toestellen zijn van Renewd en bezitten het refurbished keurmerk. Alle apparaten bevatten originele onderdelen en zijn grondig gecontroleerd.  Zo heb je een toestel met uitstekende kwaliteit, bespaar je kosten & draag je bij aan een beter milieu!

Pre-owned smartphones worden volledig gecontroleerd, uitgebreid getest en waar nodig gerepareerd.  Je koopt dus een tweedehands smartphone die werkt als nieuw. Het toestel krijgt als het ware een tweede leven, waardoor het de levensduur en de kwaliteit van een nieuwe smartphone bevat. En met een tweedehands product help jij mee aan een groenere planeet!

Renewd is een Nederlands merk dat uitsluitend de beste kwaliteit pre-owned producten op de markt brengt. Alle producten zijn voorzien van het refurbished keurmerk. Bovendien bevatten alle toestellen volledige originele onderdelen. Geen gedoe met namaak onderdelen, onderdelen van derden en waarschuwingen op je apparaat. Het is namelijk van cruciaal belang voor de kwaliteit van je smartphone of tablet dat het originele onderdelen bevat.
Namaak onderdelen kunnen leiden tot veiligheidsproblemen, onjuiste werking en schade aan te batterij. De originele onderdelen zorgen bovendien dat apparaten nog langer meegaan, terwijl ze al bezig zijn met hun tweede leven.

Duurzaamheid

Naast de uitstekende kwaliteit van Renewd staan zij ook voor duurzaamheid. Zo worden bijvoorbeeld alle producten in duurzame verpakkingen geleverd. Ook hebben ze een samenwerking met WeForest. Hierdoor draagt iedere Renewd toestel dat wordt verkocht, bij aan herbebossingsprojecten in Ethiopië.

Pre-owned smartphone kopen? Dan zit je bij CoolMobile goed! Wij hebben een groot aanbod aan pre-owned toestellen van het label Renewd. Pre-owned smartphones van Renewd® zijn gereviseerd tot de hoogste standaarden, zodat ze weer zo goed als nieuw zijn. Dit betekent dat jouw smartphone volledig bestaat uit 100% originele onderdelen van Apple of Samsung en op ruim 83 punten is gecontroleerd. De kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door gecertificeerde specialisten, met de software en tools van de fabrikant. Je ervaart dus alle gemakken van een nieuwe telefoon, maar dan voor een betere prijs!

Renewd 2 jaar garantie

Kwaliteitscontrole Renewd®

Wil je iets meer weten over de aanschaf van een tweedehands Apple watch?

Lees in ons artikel waarom je dan voor een Renewd watch moet kiezen.

Wil je iets meer weten over de aanschaf van een tweedehands iPhone?

Lees in ons artikel waarom je dan voor een Renewd iPhone moet kiezen.